Грилі для курей
- ГК-16
- ГК-24
- ГК-6
- ГК-6М
- ГК-8
- ГК-9М
- ГКП-4
Грилі для курей - обладнання для вашого бізнесу!
Грилі для курей – це спеціальний агрегат, основним призначенням якого є приготування засмажених на грилі курячих тушок, стегенець, крилець, четвертин. Такий продукт користується популярністю не тільки як апетитна закуска, але і як невід'ємний елемент стріт-фуду. Чудово приготовлена курочка-гриль – один з найбільш популярних продуктів, які користуються широким попитом.
Якісне обладнання для ресторанів у "Електромотор"
Які бувають грилі для курей
Матеріал, який служить основою для цих пристроїв – це нержавіюча сталь. В кожному приладі обов'язково існують отвори для вентиляції, завдяки чому апарат залишається чистим і акуратним, а гар і жир не осідають на стінках. Дверцята у цих приладів зазвичай виконані з термостійкого скла, яке витримує вплив високих температур. Продавець може поставити агрегат біля себе, щоб контролювати процес приготування м'яса. Одночасно в грилі можна зберігати готову продукцію в теплому вигляді, показуючи продукт особою.
Грилі бувають двох видів: газові та електричні. Вони розрізняються по виду джерела енергії, на якому працюють. Ще бувають грилі карусельні та шампурные. Шампурные грилі відрізняються великою швидкістю приготування, а карусельні обсмажують м'ясо особливо рівномірно, і можуть використовуватися не тільки для цілих тушок, але і для ніжок або крилець.
Переваги гриля для курей
Стоимость подобного агрегата сравнительно невысока, а вот окупаемость достойна внимания. За счет высокой производительности и большому количеству выдаваемого готового продукта, гриль способен начать приносить вам прибыль достаточно скоро. Продукция пользуется спросом в любом населенном пункте вне зависимости от сезона.
Як вже було сказано, матеріал гриля для курей – нержавіюча сталь. Її просто мити і чистити після робочої зміни. Дверцята багатьох моделей грилів мають спеціальний зазор – він служить для того, щоб саме м'ясо смажилося, а не варилося. Це є перевагою, а не браком вироби.
Модели оснащаются специальным поддоном, в который стекает жир. Его нужно периодически сливать, чтобы обеспечить чистоту агрегата. Есть модели на большое количество кур, к примеру, на девять. В процессе приготовления рекомендуется смазывать курицу маринадом и специями.
Запасные части для агрегатов для приготовления кур всегда есть в наличии, это не редкость. Это делает обслуживание агрегата более простым. К тому же, на все модели идет гарантия минимум на один год, так что вы можете не переживать насчет долговечности агрегата.